"Ik mag zijn wie ik ben"

Just to be You

Healing 2


Alles in het Universum trilt en beïnvloedt het leven. Geluid verplaatst zich met geluidsgolven die variëren in trilling. Geluidsgolven gaan door je hele lichaam en zorgen er bijvoorbeeld voor dat je muziek kunt waarnemen. 

432Hz betekent dat het geluid zich verplaatst met 432 pulsen per seconde. 432Hz muziek is laagfrequentie muziek die resoneert met de trilling van het menselijke lichaam en zal je lichaam ontspannen als je hier naar luistert. 

Het resoneert met je hart en hierdoor ook met de aarde. Luisteren naar 432Hz muziek zorgt voor geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het helpt je te ontspannen en weer dicht bij jezelf te komen, in verbinding met je lichaam. 

Je lichaam bevat een schat aan waardevolle informatie en door goed op de signalen te letten die je lichaam je geeft zul je zelf alle vragen kunnen beantwoorden die je hebt.
Healing 1Dualiteit en ons menselijk lichaam.

De mensheid heeft lang geleefd in het IK. Steeds meer mensen laten het IK los om de realiteit van het WIJ te begroeten.
We zijn allen een. Ons lichaam is een opslagplaats van cellen die ons nog aan deze dualiteit herinneren. 

Kijken we met een open en nuchtere blik naar de wereld om ons heen zien we nog steeds de overblijfselen van een wereld die levenslang gericht waren op het IK.

Dit alles is nu aan het veranderen en we worden steeds meer een EENHEID. We hebben de taak om met z’n allen de rotzooi op te ruimen die ontstaan is ten gevolge van deze dualiteit.

Overal waar we kijken zien we ongezonde leef patronen die hersteld moeten worden zodat ons lichaam weer in harmonie komt en toegang heeft tot ons hogere bewustzijn die nu vaak geblokkeerd is.

Een gezond leven en goed zorgen voor jezelf is leven in het licht. Zorg voor een goede balans in energie, ga de natuur in, luister naar muziek en verbind.

Een mens in balans is dicht bij zichzelf. En als je dicht bij jezelf bent kun je het leven creëren dat jij wilt,
gebruikmakend van al je talenten.